Diabetesvenlige frokostretter
Lette og nærende frokostretter med fokus på grøntsager og sunde fedtstoffer.

Dampet torsk med grønkål og grov byg

Karrystuvet blomkålssuppe med kokosmælk

Rugbrødstoast med varmrøget makrel og syrlig rødbedesalat

Krydret æggekage med krydderurter og cottage cheese

Krydret linsesalat med ristede grøntsager og mynte

Dampet torsk med urtepeberrod og dampede grøntsager

Cremet agurkesalat med dild og citronvinaigrette

Silkeblød broccoli- og spinatsuppe med kokosmælk

Syrlig rugsalat med æble og ristede hampkerner

Frisk blomkålscouscous med citron og græsk yoghurt

Cremet avocado- og agurkesalat med lime

Sprød kikærtesalat med avocado og limevinaigrette

Syrlig rugsalat med syltede svampe og græskarkerner

Ovnbagt torsk med grønne bønner og citronvinaigrette

Grillet grøntsagssalat med feta og citronvinaigrette

Krydret grøn bønnesalat med ristede mandler og citronvinaigrette

Sprød fennikelsalat med ærter og mynte

Grillet fuldkornssandwich med kylling og avocadocreme
